• Dolar
    32.497
  • Euro
    34.710
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.409
KIRIKKALE
22°
00:30

Akşam'a Kalan Süre

Ara tatiller kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ara tatil kalkacak mı sorularına cevap verdi. Bakan Tekin ; "Öyle bir şey yok. Velilerden, öğretmenlerden, öğrencilerden böyle bir talep gelirse bakarız” dedi.


Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gündemde olan ara tatiller kalkacak mı? sorularını cevaplandırdı.

ARA TATİLLERİN GELECEĞİ NE OLACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı, eski Bakan Ziya Selçuk döneminde başlatılan ara tatil uygulamasında önemli bir revizyon yapmayı planlıyor. Bu değişiklikle ilgili çalışmalar hızla sürerken, ara tatillerin geleceğine yönelik kritik bir karar henüz alınmadı.

Bakan Tekin’in, ara tatillerin kaldırılıp kaldırılmayacağına ilişkin soruya verdiği yanıt önemli bir detay içeriyor. Bakan Tekin: “Öyle bir şey yok. Velilerden, öğretmenlerden, öğrencilerden böyle bir talep gelirse bakarız” diyerek toplumun görüşlerine açık olduklarını ve bu konuda dikkatle değerlendirme yapacaklarını ifade ediyor. Bu nedenle veliler, öğretmenler ve öğrencilerin bu konuda aktif bir rol oynayabileceği belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

Hacılar’da kültür ve sanat festivali

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE IN KADERİ DEĞİŞİYOR

İlginizi Çekebilir

Alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1 yaralı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87161

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#